Priser

Hvor billigt er det, at være aktiv skytte?

Ammunition, skiver og skytteudstyr:


Hvalsø Skytteforening kører med reducerede priser for børn og ungdom og  for voksne er det foreningspriser.Priser for en træningsskydning: (2021 priser - fuld prisliste)


Riffel og Pistol (.22):


Børn og Ungdom:

20, - kr. for skiver og patroner. (også prøveskydninger nye skytter)


Voksne:


Skiver:

Et sæt for 20,00 kr.  (4 stk)


Ammunition:

Patroner kan købes til listepris - 3 forskellige kvaliteter til riffel .22 og pistol .22. Priser fra 45,00 kr/æske (50 stk)


Patroner for 200 meter efter nærmere aftale med formanden eller kasseren.


Udstyr til riffel- og pistolskydning:


Det er ikke nødvendigt at anskaffe våben og udstyr, det stiller foreningen til rådighed og det er med i prisen for skydningen. Når skytten bliver mere erfaren, så anskaffes ofte eget udstyr,  tilpasset skytten. Det være sig skyttejakke og bukser for riffelskydning, tilpasset riffet og  pistol med specialskæfte m.m.


Hvalsø Skytteforening er primært en riffelskytte forening, men de senere år er antallet af pistolskytter tiltaget og  for voksne skytter er fordelingen ved at blive tæt på fifty fifty for riffel og pistol.


Spørgsmål:


Hvis du har spørgsmål, så kom forbi Hvalsø Skytteforening, vi er åben hver onsdag eller ring eller skriv til vores formand på info@KHskytten.dk eller ting til vores formand på telefon 29 47 54 51.